August 22, 2016

KUNSTPORTRET

Wil je eens wat anders dan een normale portretfoto?

Laat dan een Kunstportret van je maken. Bij een kunstportret krijg je een geheel uniek portret waarbij jouw eigenheid goed naar voren komt.

In opdracht maakt Sarah Fischer, eigenaar van Lemon Fotostudio, unieke fotografische beelden. Een portret in opdracht komt tot stand in goed overleg met de opdrachtgever. Het doel van het maken van het portret is om het karakter van de te portretteren personen treffend ‘neer te zetten’. Met een persoonlijke aanpak -een eigen invalshoek- en oprechte interesse is het maken van betekenisvol werk altijd het uitgangspunt. Sarah Fischer kent geen taboes. Niks is te gek, alles kan in een kunstportret!

kunstportret_540_360

Wij bespreken graag wat de mogelijkheden
voor jou zijn!

Wil je jouw kinderen zelf laten bepalen hoe ze op de foto staan? Of wil je als Drag Queen vastgelegd worden? Heb je altijd al naakt in het bos gefotografeerd willen worden? Of wil je geen normale band foto, maar iets heftigs? Wil je als filmheld op een spandoek, samen met je vrienden? Hier kan het!

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek, of neem telefonisch contact op. Fotografie in opdracht is mogelijk voor bedrijven en instellingen, maar evenzeer voor particulieren.

Sarah Fischer werkt als concept fotograaf en is daarnaast fotografie en kunstdocent. Haar werk is te zien op www.sarah-fischer.com

sarah_fischer_mg_3351

Locatie

Lemon Studio Fotografie
Emmastraat 23a
4811 AE Breda

  • 062 437 08 72
  • mail@lemonstudio.nl

studio_350-227

Route

Contact